Digital Enterprise Workshop Seinäjoella 19.9.2017

IDEAL PLM, Ketterä teollisuus –hanke ja Siemens järjestävät käytännönläheisen työpajan, jonka teemoja ovat teollinen internet, tuotteen digitalisointi ja tiedon hyödyntäminen kone- ja laitevalmistajien näkökulmasta

 

 

Tulevaisuuden tuotteet
 
Teknologian nopea kehittyminen muokkaa nopeasti markkinoita uusin innovaatioin. Tuotteet muuttuvat teknisemmiksi, vaatimukset asiakaskohtaisesta konfiguroinnista  ja tuotteiden laadusta kasvavat, ympäristövaikutusten merkitys kasvaa, ja samalla markkinat odottavat nopeaa toimitusaikaa.
 
Digitalisoituvat liiketoiminnan prosessit
 
Teollinen internet, tuotteen digitaalinen kaksonen sekä erilaiset simuloinnit ovat jo teknisesti olemassa olevia ratkaisuja. Olemassa olevan teknologian tehokkaan käyttöönoton, sekä sen mahdollistamien uusien liiketoimintamallien kehittäminen vaatii koko tuotteen elinkaaren prosessien nostamisen seuraavalle evoluutioasteelle. Tämä vaatii kautta linjan digitalisointia aina tuotteen suunnittelun aikaisen geneerisen digitaalisen kaksosen syntymästä sen linkittämiseen toimitettuun tuoteyksilöön ja kentältä kerätyn tiedon takaisin kytkentään kyseisen tuoteyksilön digitaaliseen kaksoseen.

Tervetuloa käytännönläheiseen työpajaan, jossa pureudumme teollisen internetin, tuotteen digitalisoinnin ja tiedon hyödyntämisen teemoihin kone– ja laitevalmistajien näkökulmasta. Tapahtuman päätteeksi tutustumme Seinäjoen ammattikorkeakoulun tekniikan yksikön laboratorioihin, mm. teollisen internetin laboratorioon.

Aikataulu:

Työpaja alkaa aamukahveilla klo 9:15 ja itse ohjelma klo 9:45. Päivä päättyy klo 16:30.

Työpajan ilmoittautuminen on nyt avattu! Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii sitovan ilmoittautumisen. (Päättyy 14.9.2017)

Työpajaan ilmoittautuminen:

Lisätietoja:

Siemens Digital Enterprise kokoaa yhteen digitaalisen alustan ratkaisuineen koko yrityksen arvoketjulle. Suomessa Siemens Digital Enterprise koostuu Siemens Osakeyhtiön ja IDEAL PLM:n edustamista Siemensin ratkaisuista. (Lisätietoja Siemensin ratkaisuista www.siemens.fi)

SeAMK Digital Factory on Siemens Digital Factory –konseptiin perustuva nykyaikainen digitaalinen oppimis- ja demoympäristö automaatio-, kone- ja tietotekniikan insinööriopiskelijoille sekä alan yrityksille. (www.seamk.fi/digitalfactory)

© IDEAL PLM, All rights reserved.Trademark.