SolidWorks®-data haltuun -seminaari Vantaalla 24.5.2017

Tuntuuko siltä, että aikaa menee hukkaan suunnitteludataa etsiessä? Tuntuuko siltä, että on nopeampaa tehdä uutta, kuin yrittää löytää olemassa oleva jo aiemmin tehty malli? Meneekö muutosten tekemiseen liikaa aikaa, vai onko prosessi itsessään liian monimutkainen?

Nyt on mahdollisuus ottaa SolidWorks®-data haltuun aidosti, yksinkertaisesti ja kustannustehokkaasti Teamcenterin, maailman laajimmin käytetyn tuotteen elinkaaren hallinnan ratkaisun (PLM) avulla. Tarjoamme laajasti kiinnostusta herättänyttä, esimääriteltyä ratkaisua, joka huomioi erikokoisten SolidWorks-käyttäjien keskeiset tiedonhallintatarpeet.

Teamcenterin avulla hallitaan SolidWorksissa tuotettu data, sen versiot ja luodaan siitä visuaalinen malli. Tiivis integraatio luo automaattisesti tuoterakenteen Teamcenteriin, jota voidaan täydentää tarpeen mukaan esimerkiksi erilaisilla materiaalikomponenteilla (liimat, rasvat). Ratkaisu luo myös piirustuksista PDF-tiedostot.

Näin säästyy aikaa ja resursseja ja tulos on hallittu kokonaisuus.

SolidWorks® on Dassault Systèmes SolidWorks Corp:n rekisteröimä tavaramerkki.

Ohjelma

09:15 Aamukahvit
09:30 Tilaisuuden avaus & IDEAL PLM intro
09:45 PDM: Fast Track to Excellence – PDM Menestyksen kulmakivenä
10:20 Tauko
10:30 Demot
11:45 Keskustelua & kysymykset & wrap-up
12:00 Lounas
12:45 Tilaisuus päättyy

Paikka

IDEAL PLM, Martintalo, Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. (Ilmoittautuminen päättyy 22.5.2017.)

© IDEAL PLM, All rights reserved.Trademark.