Boost Your Digital Transformation Journey – PLM Teknologiaviikko

PLM Teknologiaviikko 23.-25.1.2018

24.11.2017

Digitalisaatio muuttaa kaiken, aina arkipäiväisistä asioista yritysten toimintatapoihin. Digitalisaatio luo sekä mahdollisuuksia että muutospaineita. Älykkäät laitteet, ihmiset ja teknologiat toimivat yhdessä saumattomammin kuin koskaan, ja samalla syntyy dataa, joka yhdistää fyysisen ja virtuaalisen maailman ennennäkemättömällä tavalla.

Innovaatioprosessi

Menestyksen avain on kyvyssä muuntaa data lisäarvoa luovaksi ymmärrykseksi. Kun yrityksen keskeiset tietojärjestelmät kytketään toisiinsa ja tuote- ja prosessi-informaatiot yhdistetään, tämä ymmärrys saavutetaan ja kilpailukyky kasvaa. Tuotteesta tai prosessista tulee tehokkaampi takaisinkytkennän myötä; kerätyn datan ja siitä jalostetun ymmärryksen avulla voidaan hyödyntää prosessin aikana opittua ja kehittää tuotetta, prosessia tai tuotantolinjaa.

Siemens Digital Enterprise -ratkaisut tarjoavat jalustan, jonka päälle automaatiotekniikan ja ohjelmistot yhdistävä kokonaisuus rakennetaan. Tuotteesta, prosessista tai tuotantolinjasta ja niiden ympäristöolosuhteista kerätään dataa, joka tallennetaan analyysin mahdollistavaan pilvipalveluun. Analysoitu data viedään takaisin tiedonhallintajärjestelmään, joka on tuotekehityksen hyödynnettävissä. Syntyy digitaalinen kaksonen, eli kokonaisvaltainen virtuaalinen kopio fyysisestä tuotteesta, prosessista tai tuotantolinjasta. Digitaalisen kaksosen avulla voidaan tehdä kustannustehokkaita ”entä-jos-kokeiluja”, joiden avulla vältytään raaka-ainehävikiltä ja voidaan nopeuttaa käyttöönottoa.

Lisää tietoa aiheesta Digital Twin.

PLM Teknologiaviikko 23.-25.1.2018

Digitalisaation luomien mahdollisuuksien hyödyntäminen edellyttää uusia tapoja toimia ja tehdä yhteistyötä. IDEAL PLM kehittää jatkuvasti yhteistyötä yritysten kanssa tuodakseen asiakkailleen mahdollisimman paljon lisäarvoa. Tänä vuonna IDEAL PLM Teknologiapäivä on osa PLM Teknologiaviikkoa, jonka tapahtumiin voi osallistua Tampereella tai Göteborgissa. Oppilaitosten henkilökunnalle järjestetään Oppilaitospäivä Espoossa.

IDEAL PLM Teknologiapäivä 25.1.2018 Tampereella

Tänä vuonna Teknologiapäivän teema on ”Boost Your Digital Innovation Journey”. Päivän ohjelman esittelee ratkaisuja, joilla suomalaiset teollisuusyritykset voivat edistää prosessien digitalisoimista PLM-ratkaisujen avulla. Ilmoittautuminen & lisätiedot.

Summ Industrial Skills Seminar 23.-24.1.2018 Göteborgissa

IDEAL PLM on aloittanut yhteistyön Summ Systemsin kanssa. Summ Systems on Siemens PLM Softwaren kumppani, joka erikoistuu erityisesti digitaaliseen valmistukseen Pohjoismaissa. IDEAL PLM osallistuu Summ Industrial Skill Seminar -tapahtumaan 23.-24.1.2018 ja tukee tapahtumaa tiedonhallinnan osaamisella. Summ Systems esiintyy puolestaan IDEAL PLM Teknologiapäivän digitaalista valmistusta käsittelevässä oheisseminaarissa. Suomalaiset asiakkaat ovat tervetulleita osallistumaan Göteborgin tilaisuuteen ja Summ Systemsin asiakkaat vastavuoroisesti Teknologiapäivään. Ilmoittautuminen ja lisätiedot.

Oppilaitospäivä 24.1.2018 Espoossa

Siemens PLM Software ja IDEAL PLM tekevät yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Tavoitteena on diginatiivi työvoima, jolla on valmius luoda tulevaisuuden innovaatioita. Tammikuussa 2017 järjestetty Oppilaitospäivä oli menestys, ja siksi IDEAL PLM on päättänyt järjestää tilaisuudelle jatkoa. Oppilaitospäivä on tarkoitettu oppilaitosten tekniikan alan henkilöstölle, jotka ovat tekemisissä tuotekehityksen ja tuotannon kanssa. Tänä vuonna tilaisuutta isännöi Aalto-yliopisto. Ilmoittautuminen ja lisätiedot.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeemme tilaajana saat tuoreimmat IDEAL PLM uutiset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme.

© IDEAL PLM, All rights reserved.Trademark.