IDEAL PLM esiintyy Konepajamessuilla 20.-22.3.2018 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa

21.2.2018

Digitalisoituva teollisuus

Yhä kiihtyvämpää tahtia digitalisoituva maailma, ja teollisuus sen mukana, on uusien ja monipuolistuvien haasteiden edessä.  Maailman voidaan sanoa pienentyvän yrityksen koosta riippumatta ja tuotteita pitää pystyä suunnittelemaan ja valmistamaan yhtä sujuvasti maailman toisella puolen, kuin omalla kylällä olevalle kumppanille. Kilpailussa mukana pysyäkseen tuotantolaitteiden pitää olla monipuolisempia sekä moneen pystyviä, aikaa ei ole hukattavaksi. Mikä ratkaisuksi?

Koneistusohjelmistosta kilpailuetua

Koneistusoperaatiota ei voi tehostaa määräänsä enempää laadusta tai tarkkuudesta tinkimättä. On keskityttävä myös asioihin ennen lastun irroitusta. Tähän keinoja tarjoaa NX CAM ja IDEAL PLM:n asiantuntijat, oli kyse koulutuksesta tai post-prosessorin valmistuksesta.

NX CAM tarjoaa monipuoliset ratkaisut tavanomaisten työstöoperaatioden suunnitteluun, moniakselikoneistukseen, lankasahaukseen, ohjelmoinnin automatisoitiin, robotilla työstämiseen sekä konesimulointiin NC-koodista yhdessä samassa käyttöliittymässä. NX CAM kasvaa ominaisuuksiltaan yrityksen tarpeiden mukana.

Konepajamessut 20.-22.3.2018

IDEAL PLM osallistuu tänä vuonna Konepajamessujen ohjelmaan esityksiin A-hallin esiintymislavalla. Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan, kuinka CAD/CAM-ratkaisu voi tarjota yhdessä paketissa muun muassa tuoreimmat työstöoperaatiot, moniakseli- ja monikanavaohjelmoinnin, automaatiota ohjelmointiin sekä vaativaan CAD työskentelyyn, myöskään CAM-integroitua konesimulointia NC-koodista unohtamatta.  Esittelyssä nähdään myös kustannustehokas Solid Edge, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia valmistavan teollisuuden tarpeisiin.

Ilmainen kokeilu

Sekä NX CAM että Solid Edge on saatavilla kokeiltavaksi veloituksetta ja velvoituksetta näistä linkeistä:

NX CAM

Solid Edge

Sovi tapaaminen messuille jo etukäteen: Jussi Paasisalo, jussi.paasisalo@ideal.fi, +358400234623.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeemme tilaajana saat tuoreimmat IDEAL PLM uutiset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme.

© IDEAL PLM, All rights reserved.Trademark.