IDEAL PLM:lle myönnettiin ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti

Laatusertifikaatti on osoitus työstä, jota IDEAL PLM tekee laatuvaatimusten noudattamiseksi koko organisaatiossa

8.6.2017

DQS Finland Oy on myöntänyt laatusertifikaatin osoituksena työstä, jota IDEAL PLM tekee laatuvaatimusten noudattamiseksi koko organisaatiossa. Huhtikuussa 2017 uudelleensertifioinnin yhteydessä myönnetty ISO 9001:2015 –laatusertifikaatti osoittaa, että IDEAL PLM toimittaa tuotteita ja palveluja asiakkaiden sopimusten mukaisten tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.

Tuotteen elinkaaren hallinnan (PLM) ratkaisut ovat keskiössä koneita tai laitteita valmistavan teollisuuden toiminnassa. PLM-ratkaisujen toimittaminen edellyttää korkealaatuista, osaavaa ja prosessikeskeistä palvelua.

Sertifiointi osana jatkuvaa prosessin kehitystyötä

Alunperin IDEAL PLM:lle myönnettiin laatusertifikaatti jo kesäkuussa 2014 ja nyt saatu sertifikaatti on jatkumo työlle laatujärjestelmän kehittämisessä. IDEAL PLM toimii lakien ja asetusten mukaisesti ja odottaa sekä toimittajiltaan, että kumppaneiltaan kykyä seurata samoja vaatimuksia. Asiakkaiden ja sidosryhmien laatuodotuksia seurataan laatujärjestelmän mukaisesti. IDEAL PLM:n laatuvastaava suorittaa sisäisiä auditointeja ja kehittää jatkuvasti prosesseja prosessin omistajien kanssa, jolloin yritys huolehtii laatuodotuksiin vastaamisesta.

IDEAL PLM on määritellyt laatutavoitteet yrityksen eri toiminta-alueille. Laatupolitiikan noudattaminen ja pyrkimys korkealaatuiseen tekemiseen on kaikille yhteinen tavoite IDEAL PLM:llä.

”Uudelleensertifiointi on osoitus asiakkaillemme, että olemme luotettava kumppani, joka on sitoutunut jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja prosessejaan asiakasodotusten mukaisesti. Useimmat asiakkaistamme ja kumppaneistamme toimivat aloilla, joilla edellytetään tiukkaa laadunvalvontaa liittyen laatustandardeihin ja riskien hallintaan. ISO 9001:2015 on osoitus siitä, että ymmärrämme standardin vaatimukset ja ne ovat myös oman toimintamme keskiössä” kertoo, Olli Väätäinen, Chief Operations Officer & Quality Manager, IDEAL PLM.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeemme tilaajana saat tuoreimmat IDEAL PLM uutiset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme.

© IDEAL PLM, All rights reserved.Trademark.