Yritysinfo

IDEAL PLM

IDEAL PLM on yrityksenä mieleltään nuori, avoin, energinen ja vauhdilla asioita eteenpäin vievä. IDEAL PLM haluaa huolehtia, että tämä henki välittyy tekemisessä asiakkaidemme kanssa ja tuottaa positiivisen tekemisen kautta kaikille odotukset ylittäviä liiketoimintahyötyjä. PLM on se meidän juttu; sen me osaamme ja haluamme jakaa sitä osaamista yritysten käyttöön liiketoiminnan tueksi. Panostamme voimakkaasti ja jatkuvasti myös oman toiminnan kehittämiseen, uusien PLM-alueiden esiin nostamiseen ja laajempaan PLM-yhteistyöhön Suomessa.

Yrityksemme palveluksessa on yli 80 PLM-alan ammattilaista. Iältään olemme sekä nuoria että vähän vanhempia, mutta meitä kaikkia yhdistää halu saada PLM-asioita eteenpäin niissä yrityksissä kenen kanssa toimimme. Ja haluamme niitä yrityksiä lisää - niin pieniä, keskisuuria kuin suuriakin. Meillä on teille kaikille annettavaa oikeantasoisena kokonaisuutena. Ja jos jotakin ei ole, niin kehitetään sellainen kokonaisuus yhdessä meidän päämiehen Siemens PLM Softwaren kanssa myös niihin tarpeisiin. Me huolehdimme osaltamme, että kaikkien meidän asiakkaiden tarpeet viedään jalostettuna Siemens PLM Softwaren tuotekehitykseen ja sitä kautta saamme lisää hyötyjä asiakkaillemme PLM-ohjelmistoista, joita edustamme.

Meidän kanssa asiakas ei jää yksin, vaan me asennamme, koulutamme ja kehitämme PLM-ympäristöt asiakkaiden toiveiden mukaisessa laajuudessa. Halutessaan asiakas voi jättää kaikki PLM-asiat meidän hoidettavaksemme ja ottaa itse vain käyttäjän roolin. Tästä käytetään laajimmillaan termiä PLM as a Service – PLM palveluna. Esimerkkinä vain siitä, miten haluamme huolehtia, että asiakkaalla järjestelmät on tuottavassa käytössä ja ajantasalla asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Onhan se PLM meidän juttu, minkä me osaamme. Kuten sivuillamme näkyy – We make PLM Simple Work. Se kertoo siitä, että me hoidetaan asiakkaalle kuin asiakkaalle toimiva PLM kokonaisuus.

IDEAL PLM on menestyksekkäästi toimittanut PLM-projekteja jo vuodesta 1992. Meillä on vankka toimialaosaaminen ja monipuolinen PLM-järjestelmäosaaminen useilta liiketoiminta-alueilta, joiden avulla pystymme osoittamaan merkittäviä säästöjä läpi yrityksen liiketoiminnan. Kerromme mielellämme lisää näistä, kun tapaamme.

Tuotteen joiden parissa työskentelemme ja toimitamme asiakkaillemme tulee päämieheltämme Siemens PLM Softwarelta. Lisätietoja päämiehestämme Siemensistä.

Maailma muuttuu ja PLM:n pitää pysyä muutoksessa mukana. Olemme tekemässä IT revoluutiota. PLM:n rooli yrityksissä tulee kasvamaan ja kehittymään lähivuosina merkittävästi. Me olemme yrityksenä sitoutunut PLM-alueeseen, toiminnan kehittämiseen ja asiakashyötyjen tuottamiseen. Kun haluatte luotettavan ja  pitkäaikaisen kumppanin, IDEAL PLM on teille sopiva kumppani.

© IDEAL PLM, All rights reserved.Trademark.