Koulutus

IDEAL PLM tarjoaa säännöllisesti sekä vakiokursseja että asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä kursseja.

Kouluttajillamme on rautainen ammattitaito koulutettavasta aiheesta. Lisäksi heillä on kattava kokemus PLM-järjestelmistä ja parhaista tavoista käyttää niitä. Nyt uutuutena Koulutuskortti, jolla saat huomattavia säästöjä kursseistamme. Saatavilla on 8, 12 tai 20 koulutuspäivän kortteja.

Paikka

Kurssit pidetään IDEAL PLM:n Vantaan toimistolla, jos kurssikuvauksessa ei toisin mainita. Käytössämme on myös mobiililuokka, jolla koulutus onnistuu asiakkaan tiloissa tai meidän muissa toimistoissa. 

Kurssiaika

Ensimmäinen kurssipäivä 09:00-16:00
Muut kurssipäivät 08:30-16:00

Hinta

Koulutuksen hinta riippuu kurssipäivien määrästä. Kurssipäivän hinta on 560 €/henkilö. Uudella Koulutuskortilla saat säästöä, jos haluat osallistua useammalle kurssille tai jos yrityksestäsi osallistuu useita henkilöitä kurssille. Kysy lisää koulutus@ideal.fi.

Kurssikieli

Suomessa järjestettävät kurssit pidetään suomen kielellä ja kurssimateriaalin kieli on suomi tai englanti kurssista riippuen. Opetuskielinä löytyvät myös englanti, ruotsi ja venäjä erikseen sovittuna. Jos olet kiinnostunut kurssista muulla kuin suomen kielellä, lisätietoja saa osoitteesta koulutus@ideal.fi.

Peruutus

Mikäli kurssiosallistuminen perutaan myöhemmin kuin:

  • 2 viikkoa ennen kurssin alkua, laskutetaan 240 euroa.
  • 1 viikko ennen kurssin alkua, laskutetaan puolet kurssin hinnasta.

Mikäli kurssille ilmoittautuneiden määrä on alhainen, kurssi voidaan siirtää tai perua.

Varustus

Koulutus tapahtuu ohjelmiston viimeisimmällä versiolla. Jokaiselle kurssilaiselle on varattu oma työasema.

© IDEAL PLM, All rights reserved.Trademark.