Meriteollisuus

Maailman johtavat telakat hyödyntävät Siemens PLM Softwaren teknologiaa rakentaessaan laivoja, risteilijöitä ja porauslauttoja.

Siemens PLM Software mullistaa kaupallisen laivanrakentamisen ja tarjoaa kattavan kokonaisuuden laivojen ja alusten kehittämiseen, valmistukseen ja tukeen.

Siemens PLM Software tarjoaa kattavat ratkaisut, jotka ulottuvat koko laivan rakennuksen elinkaaren osiin ja vaiheisiin.

Tarjonta sisältää muun muassa:

  • Ratkaisuja konsepti- ja perussuunnitteluun mukaanlukien suunnittelun, digitaaliset mock-up mallit, simuloinnin sekä muutos- ja konfiguraatiohallinnan että vaatimusten hallinnan.
  • Ratkaisuja valmistukseen ja itse alusten testaukseen merellä (sea trial) mukaanlukien valmistussuunnittelun, valmistusprosessin optimoinnin, alihankkijoiden integroinnin valmistusprosesseihin, asennusprosessien suunnittelun, osaluetteloiden ja prosessien hallinnan (BOM ja BOP) sekä valmistuksen muutos- että konfiguraatiohallinnan.
  • Ratkaisuja laivan, aluksen tai porauslautan käytönaikaiseen tietojen hallintaan mukaanlukien työkalut, joilla pystytään saumattomasti seuraamaan järjestelmien suorituskykyä, pitämään teknistä historiaa ja osaluetteloa ajan tasalla ja tarvittaessa nopeuttamaan päivityksiä ja uudistuksia.
© IDEAL PLM, All rights reserved.Trademark.