Oppilaitokset

Oppilaitosyhteistyömme tarjoaa korkealaatuisia, todennettuja PLM-järjestelmiä ja tietotaitoa, joiden avulla oppilaitokset pystyvät tarjoamaan opetusta ja tekemään tutkimusta myös kansainvälisesti.

Tuhannet oppilaitokset ympäri maailmaa kouluttavat opiskelijoitaan edustamillamme järjestelmillä vastaamaan teollisuuden tarpeisiin digitalisaation edistämiseksi. IDEAL PLM on strategiansa mukaisesti investoinut yhteistyöhön oppilaitosten kanssa ja tekee nykyään yhteistyötä monien oppilaitosten kanssa. Ratkaisuja käyttävien oppilaitosten määrä ja niiden käyttämien ratkaisujen laajuus on kasvanut viime vuosina.

Oppilaitoksille Siemens PLM Software ja IDEAL PLM tarjoavat kattavan lisenssipaketin edulliseen hintaan. Oppilaitokset voivat hyödyntää akateemisia lisenssejä opetus-, tutkimus- ja tuotekehityskäyttöön ei-kaupallisissa tarkoituksissa.

IDEAL PLM tuntee yhteiskuntavastuuta suomalaisen elinkeinoelämän kilpailukyvyn parantamisesta ja teollisuuden modernisoinnista yhdessä oppilaitosten kanssa. Ole meihin yhteydessä, ja keskustelemme mitä juuri teidän oppilaitoksessa voisimme tehdä yhdessä!

Jos oppilaitoksesi jo hyödyntää Siemens PLM Softwaren ratkaisuja omassa toiminnassaan tai haluat lisätietoja aiheesta, tässä on lista linkeistä, jotka voivat auttaa päivittäissessä työssäsi:

 

© IDEAL PLM, All rights reserved.Trademark.