Solid Edge®

Solid Edgestä löytyvät ainutlaatuiset ominaisuudet osien ja kokoonpanojen mallintamiseen, 2D-piirustusten luontiin ja tiedonhallintaan. Ohjelmassa on myös tehokas sisäänrakennettu FEM-laskenta. Solid Edge on monen suunnittelijan valinta työkaluksi erityisesti käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta, sillä sen avulla ohjelma on helppo omaksua ja käyttää.

Solid Edge ST tarjoaa kustannustehokkuudeltaan markkinoiden parhaan 3D-mallinnusohjelman mekaniikkasuunnittelijoiden ja muotoilijoiden tarpeisiin. Solid Edgessä on mukana ST-mallinnustekniikka (Synchronous Technology), joka nopeuttaa ja tehostaa suunnittelua sekä mahdollistaa muilla järjestelmillä luotujen mallien muokkaamisen. Solid Edge sisältää kaikki tarvittavat modulit vaativan tuotesuunnittelun tarpeisiin, sekä markkinoiden parhaan kääntäjäkokoelman.

Itsenäisellä, ilmaisella 2D:llä myös puhtaan 2D-informaation käsittely, kuten erilaiset kaaviot ja layout-kuvat, onnistuu hienosti.

Yksi Solid Edgen vahvuus on suurten kokonaisuuksien hallinta 2D/3D-hybriditekniikalla.

Solid Edge ST parantaa asiakaslähtöisyyttä tuottaen esimerkiksi seuraavia liiketoimintahyötyjä:
• Nopea oppia ja tehokas käyttää; henkilöresurssien tuottavuus kasvaa, suunnitteluprosessi nopeutuu ja markkinoille päästään nopeammin laadukkaammilla tuotteilla.
• Kaikki tärkeimmät modulit yhdessä paketissa.
• Integroitu, yrityksen koon mukaan helposti laajennettavissa oleva, keskitetty Teamcenter FIP –tiedonhallinta auttaa suunnittelutiedon löytymisessä ja uudelleenkäytössä (FIP = Finnish Industrial Package).
• Yhteensopiva kaikkien yleisten CAD-formaattien kanssa.
• Yhteensopiva muiden Siemens PLM Softwaren tuotteiden ja sopii hyvin esimerkiksi NX-ohjelmiston rinnakkaiskäyttöön.
• Asiantunteva, luotettava paikallinen tuki.

Tärkeimmät ominaisuudet:

© IDEAL PLM, All rights reserved.Trademark.